Ταινίες και σειρές του Netflix για να δεις αυτό το Halloween

Best Halloween Movies And Shows On Netflix To Watch Now
Photo by Blaz Photo on Unsplash
 
    Κολοκύθες, μεταμφιέσεις και τρομακτικές ιστορίες είναι κάποια από τα στοιχεία που συνθέτουν τη γιορτή του Halloween. Κάθε χρόνο, αυτήν την εποχή, τα θρίλερ, οι ταινίες και οι σειρές τρόμου έχουν την τιμητική τους!
    Το Netflix έχει φροντίσει να μας βάλει στο κλίμα του Halloween, δίνοντάς μας πολλές επιλογές. Κάποιες από αυτές είναι:

1. Hubie Halloween (ταινία): Ο άνθρωπος που όλη η πόλη περιγελά, θα αναλάβει να δώσει τέλος σε μία σειρά γεγονότων που απειλούν το φετινό Halloween στο Σάλεμ.

2. The Haunting of Hill House (σειρά): Μια πενταμελής οικογένεια μετακομίζει στο Hill House, μέσα στο οποίο θα αρχίσει να βιώνει αφύσικα περιστατικά που θα αποβούν μοιραία για τα μέλη της.

3. The Haunting of Bly Manor (σειρά): Η συνέχεια του "The Haunting of Hill House", στην οποία επιστρέφουν κάποιοι από τους ηθοποιούς σε νέους ρόλους και νέα ιστορία. Μία νταντά αναλαμβάνει τη φροντίδα δύο παιδιών που έχουν χάσει τους γονείς τους. Ωστόσο, δεν έχει να κάνει με μια συνηθισμένη οικογένεια και αυτό δε θα αργήσει να φανεί.



4. The Invitation (ταινία): Μια πρόσκληση για δείπνο με φίλους που δεν είναι όπως φαίνεται, καθώς δεν εξελίσσεται ομαλά για κάποιους από τους καλεσμένους.

5. The Ritual (ταινία): Η εκδρομή τεσσάρων φίλων θα πάρει μια άσχημη τροπή όταν καταλάβουν πως κάτι περίεργο συμβαίνει στο δάσος.

Happy Halloween! 🎃

Νεότερη Παλαιότερη