Πως να μεταφέρεις ανέπαφα αρχεία από συσκευή σε συσκευή

How to transfer files without cables
Photo by Life of Pix on Pexels
 

    Στον σημερινό ψηφιακό κόσμο, η μεταφορά αρχείων μεταξύ συσκευών αποτελεί βασικό μέρος της καθημερινότητάς μας. Παλαιότερα χρειαζόμασταν καλώδια για να κάνουμε αυτή τη δουλειά, αλλά με τις ασύρματες τεχνολογίες επικοινωνίας, μπορούμε πλέον να απολαμβάνουμε έναν πολύ πιο βολικό τρόπο μεταφοράς αρχείων.

    Σε αυτό το σημείο έρχεται το Snapdrop. Πρόκειται για ένα δωρεάν και εύχρηστο διαδικτυακό εργαλείο που σας επιτρέπει να μεταφέρετε αρχεία ασύρματα χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας, χωρίς να χρειάζεστε πρόσθετο λογισμικό ή καλώδια. Με το Snapdrop, μπορείτε να μεταφέρετε γρήγορα και εύκολα αρχεία μεταξύ διαφορετικών συσκευών, είτε πρόκειται για smartphone, tablet, φορητό υπολογιστή ή επιτραπέζιο υπολογιστή. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού και μια σύνδεση στο διαδίκτυο και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε!

Πώς χρησιμοποιείται το Snapdrop:

Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού και στις δύο συσκευές. Λειτουργεί στους Chrome, Firefox, Safari και άλλους.

Μεταβείτε στη διεύθυνση snapdrop.net και στις δύο συσκευές.

Στη μία συσκευή, κάντε κλικ στην επιλογή "Αποστολή" και επιλέξτε το αρχείο ή τα αρχεία που θέλετε να μεταφέρετε.

Στην άλλη συσκευή, κάντε κλικ στην επιλογή "Λήψη" για να αρχίσετε να λαμβάνετε τα αρχεία.

Μόλις ολοκληρωθεί, τα μεταφερόμενα αρχεία θα είναι προσβάσιμα στη συσκευή λήψης.

Το Snapdrop λειτουργεί σε οποιαδήποτε συσκευή με σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο. Επιπλέον, σας επιτρέπει να μεταφέρετε αρχεία μεταξύ διαφορετικών λειτουργικών συστημάτων.

Το Snapdrop είναι επίσης ασφαλές και ιδιωτικό. Χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση για να διασφαλίσει ότι τα αρχεία σας είναι ασφαλή κατά τη μεταφορά. Επίσης, αποθηκεύει δεδομένα στους διακομιστές του, οπότε τα αρχεία σας δεν αποθηκεύονται ποτέ σε διακομιστή τρίτου μέρους.

Το Snapdrop είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν έναν εύκολο και χωρίς προβλήματα τρόπο ασύρματης κοινής χρήσης αρχείων. Δοκιμάστε το!

Νεότερη Παλαιότερη