Πως να περάσετε την παραμονή των Χριστουγέννων

How to spend Christmas Eve
Photo by Addy Mae on Unsplash

    Η παραμονή των Χριστουγέννων βρίσκεται προ των πυλών και είναι σίγουρα μια ξεχωριστή μέρα, αφού μας προετοιμάζει για την πρώτη από τις τρεις μεγάλες γιορτές αυτής της εποχής. Για όσους δεν εργάζονται εκείνη την ημέρα, είναι εύκολο να σχεδιάσουν την παραμονή των Χριστουγέννων όπως τη θέλουν. Υπάρχουν όμως κι άλλοι που εργάζονται και έχουν λιγότερο χρόνο να διαθέσουν για εξόδους και δραστηριότητες. Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκετε, φροντίστε εκείνη την ημέρα να κάνετε κάτι που θα σας ξεκουράσει και θα σας ανανεώσει.
    Βρείτε κάποιες ιδέες για το πως να περάσετε την παραμονή των Χριστουγέννων παρακάτω: 

1. Βγείτε για χριστουγεννιάτικο brunch: Η παραμονή των Χριστουγέννων είναι μία καλή ευκαιρία για να συναντηθείτε με αγαπημένα σας άτομα που ίσως δεν καταφέρετε να δείτε τις επόμενες ημέρες των γιορτών. Οπότε τί πιο ιδανικό από ένα χαλαρό brunch σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα;

2. Ξεκουραστείτε με χριστουγεννιάτικες ταινίες: Αν σας αρέσει to cozy χριστουγεννιάτικο κλίμα του σπιτιού, τότε δεν υπάρχει λόγος να το αποχωριστείτε. Βάλτε χριστουγεννιάτικες ταινίες ή τραγούδια, φτιάξτε ζεστά ροφήματα και τυλιχτείτε με την πιο χνουδωτή κουβέρτα!

3. Γίνετε δημιουργικοί: Φτιάξτε χριστουγεννιάτικα γλυκά (αν δεν έχετε κάνει ήδη), ετοιμάστε χριστουγεννιάτικες κάρτες ή ασχοληθείτε με γιορτινά DIY!

4. Κάντε μια βόλτα στα μαγαζιά: Τα στολισμένα καταστήματα μας προσελκύουν για πολλές βόλτες, ακόμη κι αν δεν έχουμε σκοπό να κάνουμε ψώνια!

Ό,τι κι αν αποφασίσετε να κάνετε εκείνη την ημέρα, να το ευχαριστηθείτε στο έπακρο!
🎄🎄

Νεότερη Παλαιότερη