Η μόνη εφαρμογή που θα χρειαστείς για τα ψώνια του σούπερ-μάρκετ

 

The best grocery list app
Photo by gemma from Unsplash

    Πόσες φορές έχετε πάει στο σούπερ-μάρκετ για τα ψώνια της εβδομάδας και ξεχάσατε κάποια από τα πράγματα που θέλατε να αγοράσετε; Ακόμη και όταν κάνουμε λίστα με ψώνια που χρειαζόμαστε, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μας ξεφύγει κάτι και να μην το θυμηθούμε για να το βάλουμε στη λίστα.
    Εδώ έρχεται το Bring! να μας λύσει τα χέρια. Το Bring! είναι μία πολύ χρήσιμη εφαρμογή μέσω της οποίας μπορείτε να φτιάξετε εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά τη λίστα για τα ψώνια του σούπερ-μάρκετ. Ανοίγοντας την εφαρμογή θα δείτε ότι έχει κάποιες κατηγορίες, βάσει των οποίων είναι χωρισμένα τα προϊόντα, για παράδειγμα φρούτα και λαχανικά, γαλακτοκομικά, κατεψυγμένα κ.ά. Επομένως, καθετί που μπορεί να χρειάζεστε το έχετε μπροστά σας. Μ' ένα κλικ, θα το προσθέσετε στη λίστα σας. Ωστόσο, το καλό με αυτήν την εφαρμογή είναι ότι δεν περιορίζεται στις επιλογές που μόνο εκείνη προσφέρει, αλλά σας δίνει τη δυνατότητα να προσθέσετε και άλλα προϊόντα που μπορεί να μη βρήκατε στις κατηγορίες.
    Εκτός από τη λίστα με τα ψώνια του σούπερ-μάρκετ, στο Bring! υπάρχει και η ενότητα Inspiration. Εκεί θα βρείτε διάφορες συνταγές που μπορεί να σας αρέσουν, καθώς και τα υλικά που περιέχουν, έτοιμα σε λίστα. Αν κάποια συνταγή σας ενδιαφέρει, μπορείτε να προσθέσετε όλα τα υλικά της στη λίστα σας μ' ένα μόνο κλικ.

Βρείτε την εφαρμογή εδώ:
Google Play
App Store

Νεότερη Παλαιότερη