Limited σειρές του Netflix που πρέπει να δεις

Best Limited Series on Netflix
Photo by cottonbro from Pexels

    Οι limited σειρές είναι αρκετά ψηλά στις προτιμήσεις, γιατί κλείνουν τα ανοιχτά ζητήματα της πλοκής σε μία σεζόν και δεν αφήνουν το θεατή στην αναμονή για τον κύκλο. Το Netflix έχει προσφέρει κάποια πολύ καλά δείγματα σ' αυτήν την κατηγορία των σειρών, αναλύοντας ενδιαφέρουσες ιστορίες, πραγματικές και μη. 

1. Unbelievable

    Η αληθινή ιστορία ενός κοριτσιού που κατήγγειλε το βιασμό της αλλά όχι μόνο δεν έγινε πιστευτή, αλλά κατηγορήθηκε για ψευδή κατάθεση. Με αφορμή αυτό το περιστατικό, δύο γυναίκες ντετέκτιβ αποφασίζουν να ξεκινήσουν έρευνα και να φτάσουν στην αλήθεια.


2. Behind Her Eyes

    Μετά την επεισοδιακή γνωριμία της μ' έναν ψυχίατρο, μια μητέρα εμπλέκεται σ' ένα παράξενο ερωτικό τρίγωνο και σε μυστηριώδη παιχνίδια του μυαλού.


3. Midnight Mass

    Οι κάτοικοι μιας ήσυχης και θρησκευόμενης νησιωτικής κοινότητας αρχίζουν να βιώνουν παράξενα περιστατικά και "θαυματουργά" γεγονότα, μετά την άφιξη του νέου ιερέα.


4. Maid

    Στην προσπάθειά της να ξεφύγει από τον κακοποιητικό σύντροφο και πατέρα του παιδιού της, μια νεαρή μητέρα ξεκινά να εργάζεται ως καθαρίστρια, με στόχο να προσφέρει μια καλύτερη ζωή στην ίδια αλλά και στην κόρη της.


5. When They See Us

    Η αληθινή ιστορία πέντε εφήβων,οι οποίοι κατηγορήθηκαν αναληθώς για μία επίθεση στο Central Park. 


Πηγές

netflix.com
imdb.com

Νεότερη Παλαιότερη