4 Διασκεδαστικές εφαρμογές για Android & iOS

4 Fun Android & iOS Apps
Photo by Christian Wiediger on Unsplash

    Οι εφαρμογές που υπάρχουν online είναι αμέτρητες και συνεχώς δημιουργούνται νέες. Κάποιες είναι χρηστικές για τη ζωή μας, άλλες πιο επαγγελματικές, ταξιδιωτικές, καλλιτεχνικές. Βέβαια, αν κάποιος αποφασίσει να κάνει μια βόλτα στο Playstore ή στο Appstore θα διαπιστώσει πως υπάρχουν app που έχουν φτιαχτεί καθαρά για διασκέδαση.
    Ας δούμε κάποια από αυτά:

1. Walkie-Talkie: Με αυτήν την εφαρμογή μπορείτε να επικοινωνείτε με το άτομο που θέλετε με έναν πιο ασυνήθιστο και vintage τρόπο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή και να συντονιστείτε στην ίδια ραδιοσυχνότητα. (Android/ iOS)

2. Reface: Μια face swap εφαρμογή, μέσω της οποίας είναι δυνατή η εναλλαγή προσώπων με διασήμους ή χαρακτήρες ταινιών, βγάζοντας μόνο μία selfie. Η εφαρμογή παίρνει το δικό σας πρόσωπο και το τοποθετεί σε σκηνές ταινιών, βίντεο κλιπ, κ.ά. Μόλις φτιάξετε το βίντεό σας μπορείτε να το μοιραστείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! (Android / iOS)

3. Groovepad: Τί θα λέγατε αν μπορούσατε να συνθέσετε τα δικά σας μουσικά κομμάτια πατώντας κάποια πλήκτρα στην οθόνη σας και να συνδυάσετε διαφορετικά είδη μουσικής; Αυτή είναι η δυνατότητα που σας δίνει το Groovepad. Επιλέξτε από τη μεγάλη ποικιλία που διαθέτει η εφαρμογή είδη όπως Hip-Hop, House, Dubstep, Electronic, κ.ά. και κάντε share τα track που έχετε φτιάξει!   (Android/ iOS)

4. 1 Second Everyday: Πρόκειται για ένα διαδικτυακό ημερολόγιο. Το συγκεκριμένο app φιλοξενεί στιγμές από την κάθε ημέρα σας, τις οποίες μπορείτε να "κολλήσετε" και να φτιάξετε τα δικά σας βίντεο. Freestyle και Timeline είναι οι δύο επιλογές σας, με την πρώτη να χρησιμοποιείται για εκδηλώσεις, γιορτές, ταξίδια και τη δεύτερη για την καθημερινότητά σας. Αρκετά χρήσιμο είναι το ότι μπορείτε να ρυθμίσετε την εφαρμογή ώστε να σας στέλνει υπενθύμιση, προκειμένου να μη χάσετε κάποια μέρα. Τέλος, πέρα από τις φωτογραφίες, μπορείτε να γράψετε κάποια σημείωση, να αφήσετε ένα μήνυμα δηλαδή, στον εαυτό σας. (Android / iOS)

    Μπορεί οι παραπάνω εφαρμογές να μην είναι τόσο χρήσιμες και απαραίτητες όσο κάποιες άλλες, αλλά σίγουρα μπορούν να προσδώσουν μία ευχάριστη νότα παιχνιδιού στην καθημερινότητά μας.



Πηγές
https://walkie-talkie.io/
https://reface.app/
https://groovepadios.easybrain.com/hc/en-us
https://1se.co/
https://play.google.com/store


Νεότερη Παλαιότερη