5 Προτάσεις για χριστουγεννιάτικες ταινίες

5 Christmas Movies
Photo by Joshua Herrera on Unsplash
      
    Μπορεί όταν ακούμε για χριστουγεννιάτικες ταινίες να μας έρχεται κατευθείαν το Home Alone, αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε πως υπάρχουν κι άλλες, πολλές χριστουγεννιάτικες, γιορτινές ταινίες, πολλών ειδών, που αξίζουν εξίσου. Κινούμενα σχέδια, κωμωδίες, ρομαντικές, δραματικές, οποιοδήποτε είδος μας αρέσει, μπορούμε να το βρούμε και στη γιορτινή του εκδοχή. 
    Για παράδειγμα:

1. The Christmas Chronicles: Δύο αδέρφια προσπαθούν να καταγράψουν τον Άγιο-Βασίλη την ώρα που θα τους φέρει τα δώρα, τοποθετώντας μία κάμερα στο σπίτι τους. Μέσα σε λίγη ώρα και χωρίς πολύ σκέψη, θα καταλήξουν μέσα στο μαγικό έλκηθρο. Πρόκειται για μια ταινία του Netflix που βγήκε το 2018 και φέτος, κυκλοφόρησε το δεύτερο μέρος της.

2. Arthur Christmas: Ταινία κινουμένων σχεδίων, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δε μπορεί να αγγίξει και τους μεγάλους. Έχει φτάσει η ώρα για την παράδοση των χριστουγεννιάτικων δώρων στα παιδιά, αλλά ένα από αυτά φαίνεται πως δε θα φτάσει στον προορισμό του. Πώς μπορεί να σωθεί αυτή η κατάσταση; Την απάντηση δίνουν ο γιος του Άη-Βασίλη και ο τέως Άγιος Βασίλης, ο παππούς του.

3. The Night Before: Χριστούγεννα, πάρτυ στη Νέα Υόρκη, τρεις καλοί φίλοι και μια χριστουγεννιάτικη παράδοση. Τι μπορεί να πάει στραβά; Μια άκρως γιορτινή κωμωδία του 2015 που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και αφήνει το στίγμα της στην κατηγορία των χριστουγεννιάτικων ταινιών!

4. A Christmas Prince: Μια ρομαντική, παραμυθένια ταινία στο Netflix, η οποία ξετυλίγει την ιστορία μιας δημοσιογράφου που στην προσπάθεια της να κάνει τη δουλειά της και να ανακαλύψει κάτι ενδιαφέρον, θα βρεθεί μέσα στο κάστρο μιας βασιλικής οικογένειας. Εκεί, θα αρχίσει μια ιστορία αγάπης γι' αυτήν και τον πρίγκηπα της οικογένειας. Η πρώτη ταινία βγήκε το 2017 και έπειτα, ακολούθησαν άλλες δύο με τη συνέχεια της ιστορίας.

5. The Polar Express: Από τις πιο αγαπημένες ταινίες παιδιών και ενηλίκων, η ταινία "The Polar Express" βγήκε το 2004 και επικεντρώνεται στην περιπέτεια ενός μικρού αγοριού που την παραμονή των Χριστουγέννων κάνει ένα μαγικό ταξίδι με τρένο, με προορισμό το Βόρειο Πόλο.


    Ανάψτε τα λαμπάκια του δέντρου, πάρτε μια ζεστή κουβέρτα και μια ζεστή σοκολάτα και δείτε τις αγαπημένες σας χριστουγεννιάτικες ταινίες!🎄


Πηγές
https://www.imdb.com
Νεότερη Παλαιότερη