Πως να μπεις στο κλίμα των Χριστουγέννων #1

How To Get Into The Christmas Spirit
Photo by Lynda Hinton on Unsplash


    
Βρισκόμαστε ένα μήνα πριν από τα Χριστούγεννα. Δεν είναι συνηθισμένες γιορτές, αντίθετα είναι πρωτόγνωρες και δύσκολες για όλους. Όλοι, όμως ελπίζουμε όλο αυτό να τελειώσει σύντομα και όλα να επανέλθουν στην κανονικότητα.
    Μένοντας στο σπίτι, θέλουμε να δημιουργούμε μια ωραία ατμόσφαιρα και είναι γεγονός πως τα Χριστούγεννα μπορούν να μας φτιάξουν τη διάθεση. Μπορούμε, λοιπόν, να μπούμε στο χριστουγεννιάτικο κλίμα, ακόμη και χωρίς να κάνουμε βόλτες σε στολισμένα μαγαζιά, αλλά με απλούς τρόπους, ενώ είμαστε σπίτι:

1. Στολισμός: Χριστούγεννα χωρίς χριστουγεννιάτικο δέντρο, φυσικά δεν υφίστανται. Οπότε, ανοίξτε τις κούτες με τα στολίδια και ξεκινήστε να στολίζετε όλο το σπίτι!

2. Χριστουγεννιάτικες ταινίες: Φτιάξτε λίγα pop corn και δείτε κλασικές, αγαπημένες χριστουγεννιάτικες ταινίες ή ακόμη και καινούριες!

3. Χριστουγεννιάτικη μουσική: Επιλέξτε κάποιες χριστουγεννιάτικες playlist, δικές σας ή έτοιμες με τραγούδια που σας αρέσουν και σας θυμίζουν γιορτές. Υπάρχουν διάφορες λίστες με all-time classic χριστουγεννιάτικα τραγούδια, με πιο πρόσφατα, με κάλαντα, κ.ά.

4. Χριστουγεννιάτικα γλυκά: Μελομακάρονα, κουραμπιέδες, δίπλες, βασιλόπιτες. Φτιάξτε οποιοδήποτε γλυκό θυμίζει Χριστούγεννα! Οι μυρωδιές από το φούρνο θα φτάσουν σε κάθε γωνία του σπιτιού. 

5. Φωτογραφίες από προηγούμενες γιορτές: Ανοίξτε τα άλμπουμ με τις χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες από τα προηγούμενα χρόνια! Οι εικόνες με την οικογένεια μαζεμένη γύρω από ένα τραπέζι είναι σίγουρα κάτι που θα σας θυμίσει ιστορίες όμορφες, συγκινητικές, ακόμη και αστείες!

6. Χριστουγεννιάτικα DIY: Μπείτε σε ιστοσελίδες με DIY κατασκευές και βρείτε γιορτινές χριστουγεννιάτικες ιδέες για διακοσμητικά ή στολίδια που θα μπορούσατε να φτιάξετε με υλικά που έχετε στο σπίτι. Όταν είναι έτοιμα τοποθετήστε τα στο δέντρο σας! Ένα χειροποίητο στολίδι έχει αναμφισβήτητα μια άλλη αξία.

    Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα ξεκινά! 🎄

Νεότερη Παλαιότερη