5 Σειρές στο Netflix για binge-watching κατά τη διάρκεια της καραντίνας

5 TV Shows on Netflix You Need To Binge-Watch During Quarantine
Photo by Cottonbro on Pexels


    Κατά τη διάρκεια της καραντίνας, ο ελεύθερος χρόνος είναι αρκετός και ,σίγουρα, κάποιοι τον εκμεταλλεύονται για να δουν αγαπημένες τους σειρές και ταινίες ή και κάποιες νέες γι' αυτούς. Οπότε, αν έχετε ξεμείνει από ιδέες για το τι μπορείτε να δείτε, οι παρακάτω προτάσεις είναι ιδανικές για εσάς!

1. Orphan Black: Μια Αγγλίδα γίνεται μάρτυρας στην αυτοκτονία μιας γυναίκας, η οποία είναι και σωσίας της. Θέλοντας να κλέψει τη ζωή της και ό,τι αυτή συνεπάγεται, αντιλαμβάνεται πως εκείνη δεν ήταν ο μόνος άνθρωπος που αποτελούσε κλώνο της.

2. The End of The F***ing World: Δύο έφηβοι που κουβαλούν την ίδια "τρέλα" αποφασίζουν να φύγουν από το σπίτι για να αναζητήσουν τον πατέρα της 17χρονης, κάτι που θα τους φέρει πολλούς μπελάδες.

3. Community: Μια παρέα ατόμων με τελείως διαφορετικούς χαρακτήρες, ηλικίες και καταγωγή δημιουργείται σε ένα Community College (κοινοτικό κολλέγιο;). Πρόκειται για κωμική σειρά του Dan Harmon με αυτοτελή επεισόδια.


4. The Good Place: Μια γυναίκα που μόλις έχει πεθάνει, μεταφέρεται στον "παράδεισο". Μήπως όμως η θέση της δεν είναι εκεί;

5. The OA: Ένα τυφλό κορίτσι που είχε εξαφανιστεί για 7 χρόνια, επιστρέφει στην οικογένειά του. Με μία διαφορά. Τώρα μπορεί να δει, κάνοντας τον περίγυρό της να αναρωτιέται τι συνέβη όλα αυτά τα χρόνια.


    Καλή διασκέδαση!
Νεότερη Παλαιότερη