Πως να μπεις στο κλίμα των Χριστουγέννων #2

How to get yourself into the Christmas spirit
Photo by Kevin Bidwell on Pexels

    Σήμερα ξεκινά ο πιο γιορτινός μήνας του χρόνου, ο Δεκέμβριος. Λαμπάκια, χριστουγεννιάτικα δέντρα, χριστουγεννιάτικη μουσική παντού. Με την έναρξη αυτού του μήνα αρχίζουμε κι εμείς να εντάσσουμε στη μέρα μας αγαπημένες χριστουγεννιάτικες συνήθειες που θα μας κάνουν σιγά σιγά να αισθανθούμε τη μαγεία αυτής της εποχής. Τα Χριστούγεννα είναι μια περίοδος που μοιάζει με χειμωνιάτικο παραμύθι και αξίζει να εκμεταλλευτούμε αυτές τις μέρες για να εισπνεύσουμε λίγη χριστουγεννιάτικη χρυσόσκονη! Πέρα από κάποιες κλασικές μας συνήθειες που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι αυτών των ημερών, είναι εύκολο να βάλουμε το πνεύμα των γιορτών στην καθημερινότητά με πολύ απλές επιλογές!

Βόλτες στη στολισμένη πόλη: Είναι απίστευτο το πόσο πολύ μπορεί να μεταμορφωθεί μια πόλη, μικρή ή μεγάλη, με λίγα λαμπάκια και στολισμένα δέντρα. Βγείτε για μια χαλαρή βόλτα και περπατήστε στους φωτεινούς δρόμους που φωνάζουν Χριστούγεννα! Δε θα θέλετε να γυρίσετε σπίτι!

Χριστουγεννιάτικες μυρωδιές: Τα Χριστούγεννα έχουν μια ξεχωριστή μυρωδιά από ευωδιαστά μπαχαρικά και καρυκεύματα. Μπορείτε να βρείτε διάφορα κεριά και αρωματικά stick με χριστουγεννιάτικες μυρωδιές ή ακόμη και να αρωματίσετε μόνοι το σπίτι σας βράζοντας λίγες φέτες πορτοκαλιού με κανέλα και γαρύφαλλο ή οποιοδήποτε άλλο γιορτινό υλικό της αρεσκείας σας.

Χριστουγεννιάτικα ρούχα: Τα χριστουγεννιάτικα πουλόβερ και οι χριστουγεννιάτικες πυτζάμες είναι κλασικές επιλογές. Ωστόσο, για όσους θέλουν να είναι πιο διακριτικοί, μια γραβάτα, ένα πουκάμισο ή ένα κασκόλ/μαντήλι σε κόκκινες ή πράσινες αποχρώσεις, αποτελούν τις ιδανικές εναλλακτικές.

Χριστουγεννιάτικες κάρτες: Ετοιμάστε τις κάρτες που έχετε σκοπό να προσφέρετε στους αγαπημένους σας την ημέρα των Χριστουγέννων. Υπάρχουν άπειρες επιλογές για μια χριστουγεννιάτικη κάρτα, καθώς μπορεί να είναι χειροποίητη (DIY) ή ακόμη και ψηφιακή, σχεδιασμένη σε κάποιο website. Και στις δύο περιπτώσεις, η έμπνευση για το εικαστικό κομμάτι είναι απεριόριστη! 

New Year's Resolutions: Καταγράψτε τις επιθυμίες σας για το νέο χρόνο και όλους τους στόχους που έχετε θέσει για το 2022. Είναι κάτι πολύ παραγωγικό και αρκετά motivational!

Καλό μήνα & καλές γιορτές σε όλους! 

🎄🎅

Νεότερη Παλαιότερη