5 Προτάσεις παιχνιδιών για smartphone (#1)

Games for Smartphones (Android & iOS)
Photo by Mika Baumeister on Unsplash

    Δεν είναι λίγες οι φορές που βρισκόμαστε στα μέσα μεταφοράς ή σε κάποια αίθουσα αναμονής και χρειαζόμαστε κάτι διασκεδαστικό για να περάσουμε το χρόνο μας εκεί ευχάριστα. Τα παιχνίδια που έχουμε στο κινητό είναι μια καλή λύση σ' αυτές τις περιστάσεις, και όχι μόνο, αφού είναι μία από τις επιλογές που έχουμε σε στιγμές πλήξης.
    Πολλά παιχνίδια που σχεδιάζονται για Android και iOS κερδίζουν την ανταπόκριση του κόσμου, από την πρώτη κιόλας μέρα κυκλοφορίας τους. Αυτό, ωστόσο, δε σημαίνει πως μόνο αυτά αξίζουν την προσοχή μας. Παρακάτω μπορείτε να δείτε πέντε διασκεδαστικά παιχνίδια, που αναμφίβολα θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον:

1. Among Us: Πρόκειται για ένα παιχνίδι που έχει μεγάλη επιτυχία τον τελευταίο μήνα. Αφορά σε μια ομάδα ατόμων που προετοιμάζουν ένα διαστημόπλοιο για την αναχώρησή του, μόνο που μέσα σ' αυτήν την ομάδα υπάρχει ένας "προδότης". Στόχος είναι να βρεθεί αυτός ο προδότης, πριν σκοτώσει όλους τους παίκτες, οι οποίοι, σε κάθε γύρο, ψηφίζουν για το ποιος πιστεύουν ότι είναι. (Android/iOS)

2. Alto's Adventure: Ο παίκτης λαμβάνει τον έλεγχο του Alto σε μία μεγάλη και ατελείωτη περιπέτεια. Ο σκοπός είναι να προχωρήσει όσο πιο πολύ μπορεί κατεβαίνοντας μία πλαγιά με snowboard, περνώντας από πανέμορφα περιβάλλοντα και σκηνικά. Στην διαδρομή του θα κληθεί να ολοκληρώσει διάφορες αποστολές και να αποφύγει κινδύνους. (Android/iOS)

3. Call of Duty Mobile: Το γνωστό παιχνίδι πρώτου προσώπου ήρθε στις φορητές συσκευές και είναι δωρεάν. Παίξτε online τα κλασικά game mode της σειράς σε αγαπημένες πίστες, μέσα από το κινητό σας, ή δοκιμάστε την τύχη σας στο νέο battle royale mode. Ο χειρισμός έχει μεταφερθεί άψογα στις οθόνες αφής και δεν θα δυσκολέψει όσους είχαν συνηθίσει να παίζουν με χειριστήριο ή ποντίκι/πληκτρολόγιο.    (Android/iOS)

4. Hill Climb Racing: Ένας οδηγός, πολλά οχήματα, διαφορετικές πίστες! Σ' αυτό το παιχνίδι, όπου η βαρύτητα χάνει τις ιδιότητές της, χειρίζεστε το φρένο και το γκάζι του Newton Bill, ο οποίος ταξιδεύει σε πρωτόγνωρα μέρη με τα πολλά οχήματα που ξεκλειδώνονται όσο προχωράτε και ανεβαίνει τους πιο δύσβατους λόφους. (Android/iOS)

5. Geometry Dash Lite: Το Geometry Dash είναι ένα παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό. Ο παίκτης χειρίζεται ένα γεωμετρικό σχήμα το οποίο πρέπει να αποφύγει διάφορα εμπόδια που μπορεί να το "σπάσουν". Ο ρυθμός της μουσικής ταιριάζει με την μορφολογία της πίστας και τα επίπεδα δυσκολεύουν σταδιακά και απαιτούν μεγαλύτερη δεξιότητα και καλύτερα αντανακλαστικά. (Android/iOS)

Καλή διασκέδαση!

Πηγές
http://www.innersloth.com/gameAmongUs.php
http://altosadventure.com/
https://www.activision.com/games/call-of-duty/mobile
https://hillclimb-racing.com/
https://geometrydash.io/

Νεότερη Παλαιότερη