5 Ταινίες που θα σε βάλουν στο κλίμα του καλοκαιριού

Best Summer Movies
Photo by Corey Agopian from Unsplash

    Το καλοκαίρι έχει μπει δυναμικά με πολλή ζέστη και όλοι μας αναζητάμε όλο και πιο έντονα τη χαρά και την ανεμελιά που μας χαρίζει αυτή η εποχή. Ωστόσο, επειδή για πολλούς οι διακοπές δεν έχουν ξεκινήσει και ο Αύγουστος που συγκεντρώνει τους περισσότερους ταξιδιώτες αργεί, μπορούμε να νιώσουμε λίγο την αίσθηση του καλοκαιριού μέσα από δροσερές,ρομαντικές και ξένοιαστες κινηματογραφικές εικόνες.

1. Mamma Mia (2008)

Η διάσημη επιτυχία που γυρίστηκε στη Σκόπελο ξετυλίγει την ιστορία μιας νεαρής κοπέλας που, θέλοντας να εντοπίσει τον πατέρα της, προσκαλεί στο επικείμενο γάμο της τρεις άνδρες από το παρελθόν της μητέρας της


2. Just Go With It (2011)

Ένας πλαστικός χειρουργός που προσποιείται ότι είναι δυστυχισμένος στο γάμο του για να βγαίνει πιο εύκολα ραντεβού, γνωρίζει τη γυναίκα που πιστεύει ότι είναι η ιδανική. Μη μπορώντας να ξεφύγει από το ψέμα που συνεχώς παρουσιάζει, αποφασίζει αυτή τη φορά να πει πως είναι στα πρόθυρα διαζυγίου. Όταν όμως η γυναίκα των ονείρων του ζητήσει να γνωρίσει την οσονούπω πρώην σύζηγό του, εκείνος θα προτείνει στη γραμματέα του να τον βοηθήσει, ακολουθώντας τον σ' 'ενα ταξίδι στη Χαβάη.


3. Blended (2014)

Ένα τυφλό ραντεβού φέρνει κοντά μια χωρισμένη μητέρα κι έναν χήρο πατέρα. Παρόλο που η συνάντηση αυτή θα αποδειχθεί μια μεγάλη αποτυχία, η τύχη θα τους ξαναφέρει κοντά, σ' ένα οικογενειακό ταξίδι για διακοπές στη Νότια Αφρική.


4. Mike and Dave Need Wedding Dates (2016)


Δύο αδέρφια βάζουν αγγελία στο διαδίκτυο, προκειμένου να βρουν κοπέλες για το γάμο της αδερφής τους. Δεν περιμένουν όμως ότι το δίδυμο στο οποίο θα καταλήξουν, τους επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις.


5. Safe Haven (2013)

Θέλοντας να ξεφύγει από το παρελθόν της, μια νεαρή γυναίκα αποφασίζει να μετακομίσει σε μια μικρή πόλη στη Βόρεια Καρολίνα. Ενώ όμως εκείνη αρχίζει να προσαρμόζεται στη νέα της ζωή και να δένεται με τους ανθρώπους εκεί, και περισσότερο μ' έναν άντρα που έχει και ο ίδιος περάσει πολλά, κάποιος από τα παλιά θα της χτυπήσει ξανά την πόρτα

Νεότερη Παλαιότερη